Online Direktorij
Grafika
Hobi
Igre
Internet
Kockarnice
Muzika
Novac i Financije
Osobne Stranice
Posao
Putovanja
Sport
Umjetnost
> Zabava
Zdravlje i Ljepota
Razno

Zabava

Nemaš volje za ništa, osim da se malo zabaviš. U tom slučaju evo odgovarajućih mjesta za tebe. Opusti se, pomakni kursor tvog miša (da ne bi bilo nesporazuma, onoga povezanog na tvoje računalo) na neki od linkova, klikni na lijevu tipku i neka zabava počne. Englezi kažu "The show must go on", a nismo ni mi gori od njih. Ljudska egzistencija je složena stvar, koja često teži apstrakciji, i naš mentalni sklop nije uvijek adekvatan da se bori protiv svakodnevnih izazova i prepreka koje nalazimo na putu. Čudno je koliko često imamo osjećaj da naš um ide protiv nas samih. Zabrinjavamo se za sitnice i za potencijalne probleme koji se nikada ne realiziraju. Koji puta nas hvata panika samo zato što moramo stati u red na pošti da bi platili račun za struju ili telefon. Netko bi mogao da se ubaci ispred nas. Možda nemamo dovoljno novaca za platiti jer su povećali cijenu usluga. Ako službenica na šalteru ne požuri s procesiranjem zakasnit ćemo na ručak, a onda se treba objašnjavati s obitelji. Pretjerana količina stresa zna prouzrokovati ne samo psihološke probleme, nego i fizičke, takozvane psihosomatske bolesti. Jedno od lijekova za ovakve situacije je pronaći stvari koje nas okupiraju i istovremeno zabavljaju.

Vicevi i balkanski humor Jedan od najpopularnijih humorističnih site-ova na prostorima južnog Balkana je vicevi, osnovan prije više od 10 godina. Radi se o kolekciji probranih viceva i smiješnih slika koji će razvući tvoje usne od jednog do drugog uha, opustiti te i učiniti tvoj dan bezbrižnijim. Zabavna zbirka pretežno izvornih viceva, smiješnih fotki i igara za razvijanje uma, sve besplatno. Prisutni su vicevi o zaštitnicima javnog reda, životinjama, divljim i pitomim, a ne nedostaje niti crni humor. Ne mogu nedostajati niti Mujo i Haso. Uz to, jedna stranica je posvećena i vicevima s kojima su nas opskrbili posjetioci. Pomozi i ti rastu ove web kreacije i pošalji najbolje viceve koje su ti prijatelji ispričali. Oni čiji doprinos bude obilan i kvalitetan mogu osvojiti i duhovite nagrade.

Najbolji vicevi Najbolji vicevi i šale za dobro raspoloženje: mitski Bosanci, boduli (oni koji obitavaju otok Krk), policajci i odnosi među suprugama i supruzima, to jeste među suprotnim spolovima, samo su neke tema u koje su dosjetke razvrstane. Gost na besplatnom talijanskom host-u, ali vrlo kvalitetnom. Evo u svjetskoj pretpremijeri jedan vic sa site-a "Najbolji Vicevi":
Jedan mladi, tek diplomirani inženjer strojarstva predstavi se prvi dan na poslu sav uzbuđen. Šef mu priđe, stavi mu u ruke metlu i dodijeli mu njegov prvi zadatak: - Evo, tu je metla pa počisti moj ured i susjedni od sekretarice. Mladić, potpuno zbunjen, protestira: - Oprostite, znam da sam tek diplomirao, ali ja sam ipak inženjer. - Imaš pravo, sada sam se sjetio, oprosti ti meni. Dođi sa mnom pa ću ti objasniti kako se to radi i vidjet ćeš da nije previše komplicirano niti za tebe.

Vic o djeci Zabava i vicevi