Online Direktorij
Grafika
Hobi
> Igre
Internet
Kockarnice
Muzika
Novac i Financije
Osobne Stranice
Posao
Putovanja
Sport
Umjetnost
Zabava
Zdravlje i Ljepota
Razno

Igre

Jedna od najraširenijih i najomiljenijih aktivnosti ljudskog roda u globalu je igranje. Počinje se od malena, od prvih mjeseci života, nastavlja se kroz djetinjstvo i pubertet, a oni koji se još uvijek igraju nakon što su dosegli zasluženu mirovinu sigurno imaju sve preduvjete za dug i sretan život. U toku ovog puta, svima nam se prije ili poslije ispred očiju našao ekran, a ispod prstiju tipkovnica računala i tako smo počeli našu avanturu s kompjuterskim video igrama. Ali igranje nije vezano samo za kompjutere; svaka djelatnost u životu, ako imamo pozitivni pristup, može biti smatrana nekom vrstom igre.

Naslovnica site-a Igre online Site na kojem možeš naći i igrati mnogobrojne i besplatne casino igre online za PC u flash-u, posebnom programskom jeziku razvijenom upravo za Internet, da bi browser mogao djelovati kao igrača platforma. Komoditet i praktičnost jesu to što se ne moraju skidati i instalirati aplikacije, nego je sučelje sam browser. Portal, u potpunosti na hrvatskom jeziku, donosi igre s vrhunskim grafičkim i audio interface-om, rezultat najnovijih tehnoloških dostignuća u informatici. Garantira ti izuzetnu i potpuno besplatnu zabava online. Na tvom izboru su 4 jednolinijska i 3 višelinijska video pokera, 6 izuzetno zabavnih slot mašina (Kapetanovo Blago je jedna od omiljenih i najigranijih igara mnogobrojnih posjetilaca site-a) i dva ruleta, standardni europski i američki roulette s dvije nule. Uz svaku aplikaciju su u osnovnim linijama napisana i pravila igranja i kratko uputstvo o korištenju sučelja. Ako netko zaželi da se okuša u kockanju s pravim novcem, takva opcija je na raspolaganju: dovoljno je otvoriti račun, položiti željeni iznos novca (može se krenuti već i od otprilike 80 kuna) i igrati, s nadom u dobitak. Posebno su interesantni jackpotovi na slotovima koji znaju dostići astronomske iznose, koji ponekad prelaze i milijun eura. Posebno interesantan, pomalo intiman, je onaj dio gdje autor prepričava i iznosi svoja iskustva u vezi s računalima i kockanjem. Počeo je s legendarnim ZX Spectrumom, a prva kockarska iskustva je stekao u hotel Adriatic u Opatiji, još u vrijeme komunističke Jugoslavije, kada je režim počeo pomalo popuštati uzde koje je u 50 godina nametnuo svom narodu. Interesantno svjedočenje o našoj, ne tako davnoj prošlosti.

Igranje u moderna vremena

Na zahtjev nekih posjetilaca, donosim ovdje definiciju. Igra je aktivnost, pojedinačna ili grupna, koja donosi zabavu i zadovoljstvo. Takva aktivnost može biti tjelesne prirode, u što spadaju uobičajene dječje igre na otvorenome, kao na primjer preskakanje konopa, igranje s loptom u raznim varijantama. Gotovo sve vrste sporta nazivamo igrama, iako se često radi o poslu: sportaši su plaćeni, često vrlo dobro, da bi postigli određene rezultate. Igre mogu biti i intelektualne, kao na primjer šah, čovječe ne ljuti se i slično. Iako je igranje neka vrsta spontane zabave, pogotovo kod omladine, gotovo uvijek je povezana s takmičarskim ciljem; pobijediti protivnika ili, kod individualnih igara, poboljšati svoje performanse.