Online Direktorij
Grafika
Hobi
Igre
Internet
Kockarnice
Muzika
Novac i Financije
Osobne Stranice
Posao
Putovanja
> Sport
Umjetnost
Zabava
Zdravlje i Ljepota
Razno

Sport

Amaterski klubovi i društva koji organiziraju sportska takmičenja i brinu se o otkrivanju, uzdizanju i odgoju novih talenata. Sekcija posvećena profesionalnim sportovima, onim najpopularnijim, kao na primjer nogomet i košarka, online pretplate i kupnja karata za sportske događaje u tuzemstvu i inozemstvu.

U planine Nakon dugogodišnjeg isčekivanja evo konačno jednog kandidata koji odgovar ovoj kategoriji. Mnogi se neće složiti da je planinarstvo pravi sport, ali ga ja svrstavam punopravno u taj skup. Naslov je u planine, kao i ona duhovita pjesmica od Bijelog Dugmeta. Argument je amatersko planinarenje, pretežno starijih osoba koje na taj način obogaćuju svoj život. I ne samo da ga ispunjavaju s novom aktivnošću nego imaju i puno zdravstvenih koristi od kretanja u prirodi i boravka na svježem zraku. To je i odličan način za druženje i stjecanje novih poznanika, koji u određenim okolnostima mogu postati i prijatelji. Dizajn je vrlo čist i pregledan, praktično crno bijeli. Sve je napravljeno na stari, klasični način s preglednim izbornikom na vrhu i dnu stranica, i povećanim karakterima da bi i oni koji imaju koju godinu lakše vidjeli. Svakako posjetite stranicu Putokaz: ima slika cipela za planinarenje za dame. Ne želim vam opisati model da vam ne bih uskratio iznenađenje. Domena site-a je "iz.hr" na koju svaki građanin Hrvatske ima pravo potpuno besplatno. Potrebno je samo dati ime, prezime i OIB (osobni identifikacijski broj) i domena je registrirana u manje od jedne minute. Treba je obnoviti jednom godišnje i za to je dovoljan jedan klik na kod za obnovu koji se dobije na e-mail korišten kod registracije. Zatim je potrebno naći neki, po mogućnosti besplatni hosting (u Hrvatskoj ih ima dosta, ali se može koristiti i neki iz inozemstva) i upisati DNS, koji nam saopći hosting provider, tamo gdje smo registrirali domenu. Ovo je najbrži i najjeftiniji način da se dođe do osobnog site-a.

Topka A što je to Topka i čemu služi, pitaće se neki od vas. Pa ni ja vam ne bih znao baš dati sasvim precizan odgovor na ovo pitanje. U stvari se radi o korupciji. Evo ukratko priče. Ovog ljeta, radi se o godini 2016., sjedio sam u jednom baru na plaži. Jedan od onih vrućih ljetnih dana kada je ugodno nalaziti se kraj mora, ali u biti nemaš puno volje da se umočiš. Tako sam ja sjedio u hladu suncobrana i ispijao moje pivo (domaće proizvodnje, ono koje je zakon), čitajući jednu interesantnu knjigu o povijesti Japana. Bio sam udubljen u intrigantnu priču o zavjeri protiv jednog samuraja, kada me netko oslovi i trgne iz duboke koncentracije (koliko je ona moguća u takvoj situaciji). Momak od nekih 30 godina, preplanuo, bez ijedne dlake na glavi, zamoli me da li može sjesti. Pogledam okolo i vidim da su sva mjesta u hladu popunjena; na onima izloženim suncu nema nikoga. Kažem mu da je slobodno, odložim knjigu i zapalim cigaretu. Čovjek izvadi laptop i počne raditi. Kako sjedi sa strane djelomično vidim što radi i ubacim mu po neko pitanje. Tako se razvije konverzacija i ispadne da je i on neka vrsta webmaster-a. Kažem mu da se i ja time pomalo bavim, i na njegovo inzistiranje mu pokažem ovaj direktorij. On ga malo prelista i kaže mi sa smiješkom da će mi platiti pivo ako mu uvrstim jednu njegovu toplistu unutra, bez da mi on da povratni link. Bio je toliko simpatičan da nakon druge pive i par ispričanih viceva nisam mogao da ga odbijem. Prodaja veze za 30 kuna nije neka velika investicija, ali je bila zabavna. Samo se nadam da oni s glavne tražilice neće ovo saznati i da me neće penalizirati. Kakve sve ovo ima veze sa sportom, biti će vjerojatno pitanje nakon ovog mog izlaganja. Odgovoriti ću vam kao i na početku; ne znam, ali on je tražio da bude uvršten ovdje.

Rezultati uživo Rezultati uživo i tablice clear za nogomet, košarku, tenis, hokej, odbojku, baseball i ostale sportove manje ili više popularne u narodnim masama. Aktualne tablice od preko 50 nogometnih liga iz Europe i cijelog svijeta. Najnovije sportske vijesti s domaćih portala. A ako vam dođe volja da se okladite na neku utakmicu, i za to je predviđena procedura.